Elke zondag de leukste gratis concerten

Elke zondag de leukste gratis concerten

Houtmanplantsoen Concerten

Vrienden van de Houtman

Een grote schare trouwe fans van de muziektent concerten in het Goudse Houtmansplantsoen, mag zich vriend van de Houtman noemen. De vrienden dragen mede bij aan het succes van de concerten door een jaarlijkse donatie van 15 Euro. (25 Euro voor twee partners). De Vrienden van de Houtman krijgen door hun donatie een streepje voor. Bij aanvang van het seizoen ontvangt u in uw brievenbus het Houtmansplantsoen-programma en u bent verzekerd van een zitplaats bij alle concerten.

Aanmelden via de bank
Maak het verschuldigde bedrag (15 of 25 Euro) over op rekeningnummer NL51 INGB 0009 4441 86 t.n.v. SEG Gouda. Vermeld svp duidelijk uw naam, adres- en eventueel e-mail. Na binnenkomst van uw betaling ontvangt u uw lidmaatschapskaarten thuis per post.

Aanmelden in het park
U kunt zich ook aanmelden in het Houtmansplantsoen bij de organisatietafel tijdens de concerten.

Wat is het belastingvoordeel voor donateurs van een culturele ANBI?
Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Word vriend!
Meld je aan en maak het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer NL51 INGB 0009 4441 86  t.n.v. SEG Gouda. Vermeld svp duidelijk uw naam, adres- en eventueel e-mail. Na binnenkomst van uw betaling ontvangt u uw lidmaatschapskaarten thuis per post

PARTNERS & SPONSORS