Elke zondag de leukste gratis concerten

Elke zondag de leukste gratis concerten

Houtmanplantsoen Concerten

Houtmansplantsoen Concerten

Houtmansplantsoen_001

Dit jaar vinden voor de 25e keer, tijdens de zomermaanden in Gouda, de Houtmansplantsoenconcerten plaats. In 2018 zijn de concerten op zondagen van 24 juni t/m 26 augustus 2017. Aanvang: 14:00 uur tot uiterlijk 16.30 uur.

De concerten hebben een zeer goede en positieve reputatie bij de inwoners van Gouda en omstreken. De zondagmiddagen worden wekelijks bezocht door een wisselend publiek van alle leeftijden. De opkomst varieert van 600 tot meer dan 900 bezoekers per concert.

De Houtman is de gezelligste plek van Gouda en omgeving met gratis concerten in de monumentale muziektent door bekende en minder bekende artiesten. De concerten variëren van Rock ‘n Roll, Jazz en Tango tot Americana, Blues, Balkan en Klassiek.

Leuk om te komen luisteren, maar ook de ideale plek, voor een picknick voor het hele gezin of om je vrienden te ontmoeten met fantastische live muziek op de achtergrond. Uiteraard wordt aan de inwendige mens gedacht, is er professionele catering aanwezig.

De entree voor de concerten is gratis.

De Houtmansplantsoenconcerten worden  financieel mogelijk gemaakt door de Gemeente Gouda, Vrienden van de Houtman, bijdragen van het publiek en onze sponsors.

Benieuwd naar alle laatste updates, foto’s en nieuwtjes? Wij zijn ook te vinden op Facebook.

PARTNERS & SPONSORS