Elke zondag de leukste gratis concerten

Elke zondag de leukste gratis concerten

Houtmanplantsoen Concerten

Sponsoring

Wat maakt de Houtmansconcerten zo uniek?

De concerten zijn gratis en we richten ons op een publiek vanaf ca 30 jaar. Veel ouderen kijken erg uit naar deze middagen in het park. Door de gevarieerde muziekkeuze en de prachtige locatie is het Houtmansplantsoen op deze middagen een ontmoetingsplek voor jong en oud geworden. Belangrijk voor veel bezoekers die meestal niet naar een schouwburg of een theater (kunnen) gaan.

Waarom de Houtmansconcerten sponsoren?

Omdat u bij wilt dragen aan cultuur vóór en verbinding tussen de inwoners van Gouda, met name de oudere en meer kwetsbare bewoners.

Sponsoren en donateurs hebben een belastingvoordeel.

Als u ons steunt dan kunt u kiezen voor reguliere sponsoring maar ook voor een donatie. Omdat wij een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) in de sector cultuur zijn geldt voor donateurs een extra giftenaftrek.
Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 x het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@houtmansplantsoenconcerten.nl we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Beatles Revival band_ 22

PARTNERS & SPONSORS