Elke zondag de leukste gratis concerten

Elke zondag de leukste gratis concerten

Houtmanplantsoen Concerten

Dear Francis

14 juli 2024 | 14.00-16.30 uur

Dear Francis is een groep professionele muzikanten die een breed scala aan muziekgenres speelt, van de jaren zeventig tot de hedendaagse hits. Van disco tot rock, ballads tot dansvloervullers, de band speelt het allemaal. Ze begrijpen de kracht van live muziek en hoe het elke gelegenheid kan verheffen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een huwelijksceremonie of een jubileumviering, Dear Francis weet de juiste sfeer te creëren en iedereen op de dansvloer te krijgen.

De akoestische opstelling zorgt voor een warme, intieme sfeer die perfect is voor kleinere evenementen. Maar als je een grotere ruimte hebt, heeft Dear Francis ook de mogelijkheid om geluidsversterking te gebruiken, zodat niemand de muziek hoeft te missen. Dear Francis hecht veel waarde aan haar professionaliteit en het vermogen om zich aan te passen aan iedere gelegenheid. Geen enkele wens is onbespreekbaar, deze band zal haar uiterste best doen om aan jouw behoeften te voldoen.

Het karakteristieke geluid van Dear Francis is warm en persoonlijk. Met slechts enkel akoestisch gitaar en basgitaar, percussie en meerstemmige zang, worden de bekende covers tot de essentie terug gebracht.

PARTNERS & SPONSORS