Elke zondag de leukste gratis concerten

Elke zondag de leukste gratis concerten

Houtmanplantsoen Concerten

The Doggy Few

Ierse Feestmuziek!
The Doggy Few is een Ierse feestband met alles in huis voor een leuke middag boordevol Ierse muziek! Zij spelen vrolijke dansmuziek, jigs en reels, afgewisseld met een enkele tragische ballade over drank, oorlog en de zorgen van de liefde, maar vooral ook veel vrolijke drankliederen.

Voor elke gelegenheid hebben zij de perfecte samenstelling: variërend van een duo met zang-gitaar en accordeon, fluit, viool of uilean pipes (voor een rustig en gezellig achtergrondoptreden), tot een volledige festivalact bestaande uit een 3- tot 6-mansband met Ierse dans en/of Ierse dansworkshop (ceili of ceilidh).

Jigs, reels, opzwepende en vrolijke dansmuziek. Ontroerende verhalen en onzinnige gedichten. De authentieke Ierse pubsfeer… Traditionals en werk bekend van Pogues, Dubliners, Clancys, Planxty: ruige liederen over drank, nog meer drank, werk, vrouwen, ontrouwe mannen en oorlog, maar ook ingetogen melancholische ballads, over liefde, afscheid en weerzien.

Wat de ‘Dogs’ bijzonder maakt, is onze eigentijdse benadering van de Ierse deunen, het authentieke ‘pubgeluid’ en bovenal ons enthousiasme op het podium. De band bestaat uit vrienden die het heerlijk vinden om Ierse muziek te spelen, en dat is te zien!

Meer informatie, klik hier.

PARTNERS & SPONSORS