Elke zondag de leukste gratis concerten

Elke zondag de leukste gratis concerten

Houtmanplantsoen Concerten

Hoppah!

Hoppah! – 16 juli 2017

In de zomer van 2011 schreef Serge van Laar zijn eerste Nederlandstalige teksten over de zelfkant van het leven. Voor het contrast verzamelde hij ervaren muzikanten om zich heen om zijn teksten van een vrolijke noot te voorzien. Met Jorris Klaassen op drums, Roy Rolleman op bas, Laura Iwema op viool en Erik de Jong op accordeon was de band HoppaH! een feit. In december van dat jaar bracht de band de demo ‘Maar Ach, Maar Ja’ uit.

In 2012 werd de band uitgebreid met op klarinet Esther de Boer en op trombone Obed Brinkman – opnieuw twee heel ervaren muzikanten. Het geluid werd met de nieuwe blazerssectie nog groter en kleurrijker. In deze formatie schitterden ze op festivals als Noorderzon, FestivalderAa, Gideon, Folk veur Volk, Magneetfestival en Folk‘n’Fusion (D). Dat was slechts het begin.

Door de enorme podiumervaring is de band in elke setting energiek en strak. Van de kleinste kroeg tot het grootste festivalpodium weten ze de mensen in beweging te krijgen. Het publiek verlaat zonder uitzondering de optredens van HoppaH! met een glimlach. Op volle kracht is de band onweerstaanbaar.

PARTNERS & SPONSORS