Elke zondag de leukste gratis concerten

Elke zondag de leukste gratis concerten

Houtmanplantsoen Concerten

Savannah

31 juli 2022 | 14.00-16.30 uur

Twee accoorden en de echte kenner spitst meteen zijn oren… Dit is niet zomaar een band!    
En dat klopt, dit is Savannah, een enthousiaste groep muzikanten die al sinds hun start in 1986 aan de Europese top staat. De zes bandleden voelen elkaar feilloos aan. Dat zie je en dat hoor je als ze weer eens een publiek platspelen met hun aanstekelijke en doorleefde country-music: Savannah’s specialiteit! De band is zeer populair bij de Country Linedancers in binnen- en buitenland en niet voor niets mag

Savannah zich in haar genre de ‘Meest Populaire Band van de Benelux’ noemen! Savannah is een echte publieksband: veelzijdig en sfeerbepalend!
Savannah is op zijn best tijdens live optredens. Zij laten dat zien en horen op grote en kleinere festivals, in danszalen, bij bedrijfsfeesten, op braderieën, maar ook in theaters en schouwburgen. Hun agenda is dan ook uitstekend gevuld met optredens in zowel binnen- als buitenland. De band geeft jaarlijks acte de presence op festivals in Frankrijk, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Malta, Spanje, Noorwegen, Finland, Zweden, Denemarken, Engeland, Schotland, Estland, Letland, Litouwen en de Faeröer Eilanden.

Savannah valt ook zeer goed in de smaak bij producenten van radio- en televisieprogramma’s. De band heeft dan ook al een groot aantal optredens voor radio en TV gedaan in eigen land en ver daarbuiten.
Savannah heeft een enorm ‘supporterslegioen’. Talloze trouwe fans reizen de band achterna tot ver over onze landsgrenzen.

PARTNERS & SPONSORS